Praktijk voor TCG RI-JUE


contact

email : info@ri-jue.com

tel : tel :06 49678969   ( of bij dringende zaken 06 12509198)

Het is voor mij een uitdaging en passie duikers met het specifieke klaarprobleem te behandelen. Meestal wordt het probleem met klaren veroorzaakt door een dichtzittende buis van Eustachius ten gevolge van chronische slijmproductie of allergie. Met acupunctuur kun je de gezwollen slijmvliezen laten slinken, de slijmproductie verminderen en eventueel aanwezig slijm kan gemakkelijker vrijkomen.

Ook om een middenoorontsteking te voorkomen, kan acupunctuur heel effectief zijn. Als de buis van Eustachius goed geopend kan worden, is de ventilatie van het oor optimaal waardoor er minder kans is op een ontsteking.

Tijdens de acupunctuurbehandeling merkt de duiker doorgaans dat de neus weer opengaat en kan meteen testen of het klaren boven water lukt.

Met acupunctuur kun je tevens de longfunctie verbeteren: prettig als je niet zoveel lucht gebruikt en lekker lang onder water kunt blijven!

Als duiker weet ik hoe het is en voelt onder water en dit maakt het gemakkelijker de juiste adviezen te geven en te behandelen.Copyright © 2018. All Rights Reserved.   zie voor de privacy policy het kopje "privacy"